Глобалната агенция за бизнес трансформация Valtech навлезе в България,  от компанията. Страната

...
Глобалната агенция за бизнес трансформация Valtech навлезе в България,  от компанията. Страната
Коментари Харесай

Една от водещите дигитални агенции в света стъпи на българския пазар

Глобалната агенция за бизнес промяна Valtech навлезе в България,  от компанията. Страната ни е  23-тият пазар за Valtech, която обслужва клиенти като L`Oreal, MAC Cosmetics, Levi`s, easyJet, Lufthansа, Volkswagen, Toyota, AUDI и BMW.

Valtech се е насочила към напредък, с цел да може да продължи да поддържа и дава планове за бизнес промяна в световен мащаб. Нейните упоритости за напредък, цифрова експертиза и впечатляващ опит в даването на цялостна бизнес промяна за световноизвестни марки направиха Valtech една от водещите цифрови организации в света.
 Българската компания за управлние на зарядни станции AMPECO, в която влага BMW, отваря офис в Париж
Нова българска компания, в която влага BMW, отваря офис на основен европейски пазар

Това става след набирането на рисков капитал от над $16 милиона предходната година

С ясен проект за създаване на мощен екип в района българското отделение на компанията ще способства за задачата на Valtech да сплотява екипи оттатък границите и експертизата.

" България е разрастващ се софтуерен център в Източна Европа със мощна известност за своите квалифицирани ИТ експерти и разработчици на програмен продукт, обогатени с просвета на нововъведения и предприемачество в цифровото пространство ", сподели Якоб Васехус, Глобален основен шеф " Доставки " на Valtech. " Развълнувани сме да стартираме да набираме чиновници от впечатляващия набор от гении в страната. "

Откриването на Valtech България дава опция за локални фрагменти да извлекат изгодите от работата в мултидисциплинарни екипи и в компания, която има мощна софтуерна специализация и партньорски взаимоотношения.
 Създателят на чатбота ChatGPT OpenAI отваря първи офис отвън Съединени американски щати. Ще се намира в Европа
Създателят на чатбота ChatGPT OpenAI отваря първи офис отвън Съединени американски щати. Ще се намира в Европа

компанията се стреми да притегля " гении от международна класа "

Раде Георгиев, ръководещ шеф за България и Северна Македония, Valtech, добави: " Valtech е профилирана в цифровата промяна. В България към този момент сме почнали да работим по забавни планове за огромни, интернационалните клиенти с интернационален екип. Използването на разнообразни платформи като Sitecore, Adobe XM и Salesforce разрешава големи планове да бъдат изпълнявани от релативно дребни екипи, което от своя страна дава на разработчиците опция да работят върху огромно многообразие от задания в разнообразни механически области, освен чисто шифроване. "

Valtech България се намира в Betahaus, в сърцето на центъра на София в Sofia Tower.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР